Hemleverens från Fredells utan krav på kundens närvaro

Fredells har länge erbjudit hemleverans från varuhuset i Sickla och sedan i maj och tagit steget längre och erbjuder varorna innanför dörren när kunden inte är hemma.

– Fördelarna för kunden är uppenbara. Att behöva vakta på en leverans på obestämd tid motverkar hela service-idén som Fredells står för” säger Linda Törnros, E-handelschef på Fredells Byggvaruhus. Nu kan vem som helst göra sitt hem smart med framtidsteknologi styrd från mobilen.

Fredells samarbetar med Glue som var tidigt ute med sin fristående lås-lösning som gör innanför-dörren-leveranser möjliga. Hårdvaran monteras på dörren i hemmet så att låsning och öppning kontrolleras via en app på mobilen – även på distans. Ett sätt för husägaren eller lägenhetsinnehavaren att ge åtkomst till hemmet för exempelvis hantverkare, hundvakter, städare och bud på ett kontrollerat och säkert sätt.

Fredells säljer Glue Smart Lock i varuhusen och i e-handeln. Det är enkelt att installera dem och det finns även monteringstjänst för dem som föredrar det. Därefter är det möjligt att beställa leveranser inte bara hem – utan in i hemmet.

– Byggmaterial kan vara svårt att hantera och inte alla har en bil att tillgå. Logistik och frakt är viktiga service-delar för vår verksamhet oavsett om du handlar on- eller offline. Vi erbjuder även båt- och helikopterleveranser. Detta visar att vi tar vårt kundlöfte om att hjälpa till på allvar. Samarbetet med Best och Glue ger oss ytterligare en dimension i och med att vi nu kan leverera lättare byggmaterial även innanför dörren.” säger Linda Törnros.

Den tredje samarbetspartern är Best Transport som sköter om transporterna.

 

 

Partners vi arbetar med

Byggmaterialhandlarna har ett nära samarbete med ett flertal aktörer och företag i branschen.

Projekt vi arbetar med

Byggmaterialhandlarna bedriver ett kontinuerligt arbete för att förbättra för våra medlemmar. Bland annat genom olika kvalitetsprojekt.