Inköpschef på Mekonomen till XL-Bygg

Inköpschef på Mekonomen till XL-Bygg

XL-Bygg stärker sin inköpsavdelning genom att anställa Daniel Belmonte som ny inköpschef. Daniel Belmonte kommer närmast från Mekonomen Group där han arbetat som inköps- och kategorichef.Innan uppdraget på Mekonomen jobbade han som inköps- och produktchef på Scania.

 

– Att få fortsätta resan med arbetet med att skapa branschens vassaste sortiment i nära samarbete med XL-Bygg-kedjans delägare och leverantörer, är en utmaning jag verkligen ser fram emot. Min förhoppning är att min erfarenhet ska kunna bidra till att stärka inköpsfunktionen och att vi kommer fortsätta utveckla affären ytterligare, säger Daniel Belmonte.

– Daniels gedigna erfarenhet av inköp- och kategoriarbete i kombination med att verka i en entreprenörsstyrd kedja är något som vi eftersökt i rekryteringsprocessen. Att vi dessutom får en stark ledare med erfarenhet av de projekt vi har i plan för kommande tre åren är välkommet. Jag är mycket glad att Daniel valt att börja hos oss. Han kommer att utgöra ett starkt tillskott till vårt bolag säger Karin Eriksson, vd för XL-Bygg.

Daniel Belmonte tillträder sin tjänst i mars. 

Partners vi arbetar med

Byggmaterialhandlarna har ett nära samarbete med ett flertal aktörer och företag i branschen.

Projekt vi arbetar med

Byggmaterialhandlarna bedriver ett kontinuerligt arbete för att förbättra för våra medlemmar. Bland annat genom olika kvalitetsprojekt.