Stort tryck på Byggmaterialdagarna

Stort tryck på Byggmaterialdagarna

Byggmaterialhandlarna, tidigare Bygg- och Järnhandlarförbundet, lanserar nu sin nya hemsida.  Samtidigt står det klart att förbundets nya satsning på byggmaterialdagarna ser att bli en framgång.På den nya hemsidan presenteras förbundet på ett nytt och modernt sätt med fräscha nytagna bilder från byggmaterialhandeln. Den gamla hemsidan var lite av ett hemmabygge vars bäst före-datum hade passerat. Nu blir det mer lättnavigerat och intuitivt.

 

Dessutom har förbundet skapat en särskild hemsida för det nya arrangemanget Byggmaterialdagarna som går av stapeln den 8-9 september på Scandic Infra City i Upplands Väsby. Enligt hemsidan utgör en unik chans ”Att bygga givande relationer och samtidigt ta del av Sveriges främsta experter inom viktiga ämnen som hållbarhet, ekonomi, näringsliv, politik, säkerhet och trender som påverkar byggbranschen i allmänhet och handeln med byggmaterial i synnerhet”.

Byggmaterialförbundet vände sig till branschens leverantörer för att få hjälp med sponsring och gensvaret blev stort.

– Det var ett enormt gensvar, berättar Ulf S. Gustafsson, vd för Byggmaterialhandlarna.

Och redan innan inbjudan går ut till de 650 medlemmarna i helgen har ett hundratal anmälningar kommit efter att kedjeledarna visat intresse. Nu återstår bara 150 platser. Kostnaden är 4 900 för medlemmar och en tusenlapp till för övriga. Alla talae är inte bokade. Svar väntas från bland andra bostadsministern men klart är att moderator blir tv-journalisten Folke Rydén. Den gamle simmästaren Bengt Baron ska tala ledarskap, den tidigare politikern Anders Wijkman berör hållbarhet och talare från Svensk Handel tar upp digitalisering och framtidens ekonomi.

– Det här blir ett sätt att skapa ett forum för hela branschen där man kan diskutera nutid och framtid. Det är jättekul att det redan blivit ett sådant intresse, säger Ulf S. Gustafsson.

Efter seminarierna den första dagen blir det middag och underhållning med bland andra sångerskan Charlotte Perelli.

 

Partners vi arbetar med

Byggmaterialhandlarna har ett nära samarbete med ett flertal aktörer och företag i branschen.

Projekt vi arbetar med

Byggmaterialhandlarna bedriver ett kontinuerligt arbete för att förbättra för våra medlemmar. Bland annat genom olika kvalitetsprojekt.