Säkerhetsforum

Info om godkända leverantörer och svartlistade företag.

Byggmaterialhandlarna har som uppdrag att bevaka oseriösa aktörer i branschen och varna våra medlemmar för dessa. Detta gör med hjölp av Svensk Handels varningslista.

Varningslistan varnar för bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande. Att ett namn saknas på listan är dock ingen garanti för att verksamheten är seriös. Var alltid vaksam!

Nu kan du få hela varningslistan direkt i din mobil. Ladda ner Svensk Handels App  Säkerhetscenter gratis! App store / Google Play

 

Bestrid bluffakturor

Många blir mycket oroliga när de drabbas av bluffakturor, speciellt om de blir hotade med inkasso, betalningsanmärkningar, Kronofogden eller stämning till Tingsrätten. Därför betalar de fakturan istället för att bestrida kraven, vilket medför att bedragarna lyckats i sitt uppsåt. Vi vill hjälpa till att avdramatisera det hela, i de flesta fall behöver man inte vara orolig om man agerar på rätt sätt och följer Polisens anvisningar.

 

Till polisens anvisningar

 

Partners vi arbetar med

Byggmaterialhandlarna har ett nära samarbete med ett flertal aktörer och företag i branschen.

Projekt vi arbetar med

Byggmaterialhandlarna bedriver ett kontinuerligt arbete för att förbättra för våra medlemmar. Bland annat genom olika kvalitetsprojekt.