2022-03-22

Stockholms Trävaruhandelsförening sponsrar film om branschen

Stockholms Trävaruhandelsförening beslutat att årligen sponsra projekt/satsningar som skapar branschnytta. Styrelsen för föreningen har beslutat att 2022 års sponsringssatsning tillfaller branschorganisationen Byggmaterialhandlarna för deras medverkan i Framtidståget, en del av Framtidsvalet.

Framtidståget är en satsning från Information Arbetsmarknad AB som ger inspiration till elever i årskurs 9 om var det finns goda chanser till jobb i framtiden. I projektet skapas en kort film om hur det är att jobba i byggmaterialhandeln som under hösten 2022 kommer visas i de flesta grundskolorna runt om i hela landet.

-"Byggmaterialhandeln är en fantastisk bransch att jobba i med massor av möjligheter. Att skapa en kort film där vi kan upplysa unga som ska in på arbetsmarknaden om detta är ett väldigt bra projekt som vi med glädje sponsrar" säger Johan Rosendahl, ordförande för föreningen.

Föreningen, grundad 1899, har som syfte att på konkurrensneutral basis främja medlemsföretagens intressen gällande handel med trä- och byggvaror. Medlemsföretagen är företag inom byggmaterialhandeln med sitt säte och/eller filialer i Stockholmsregionen, ex. Beijer Byggmaterial, Optimera, XL-Bygg, Woody, K-Bygg, Bygma, Nordströms trä och Ahlsell.

-"Vi är väldigt glada och tacksamma att Stockholms Trävaruhandelsförening väljer att sponsra detta projekt som är en del av vårt återkommande arbete att skapa attraktionskraft för vår bransch." säger Monica Björk, vd Byggmaterialhandlarna.

Läs mer om 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår