Abonnemangstjänst

Med den omfattning som standarden Vilma har idag samt successivt ökande dokumentationen har abonnemangstjänsten  beslutats vara obligatorisk för alla leverantörer som är eller är på väg att bli certifierade Vilma leverantörer.

Kostnaden är 1500 kr per år och företag.

När ditt företag har registrerat sig kan all personal, som så önskar få en personlig inloggning. De får då tillgång till dokumentationen kring hela Vilma regelverket samt kontinuerligt den aktivitetsrapport som beskriver de senaste förändringarna och tillägg inom Vilmas regelverk.

Läs avtal och villkor för abonnemangstjänsten här

 

Skapa flera login för registrerat företag

Om ditt företag är registrerat (se drop down listan nedan) kan du lätt skapa ett personligt login in. Välj företag ur listan och skriv in din epostadress så genereras automatiskt ett login och lösenord till dig.

Ca 11 månader efter att du aktiverat ditt abonnemang kommer du att få ett mail med uppmaningen att återaktivera ditt konto (du har ca 30 dagar på dig att göra detta). Har du inte varit aktiv de senaste tolv månaderna raderas dina uppgifter automatiskt. Vill du ha en ny inloggning behöver du välja företag ur listan nedan och skriva in din e-postadress på nytt. Då genereras automatiskt ett nytt login år dig.

Har du glömt ditt lösenord

Alla lösenord är automatiskt genererade. Om ni tappar bort ert lösenord hittar ni funktionen ”Nytt lösenord” på samma ställe som ni loggar in.

 

Dela

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår