Dags att nominera Årets byggmaterialhandlare 2022!

Årets Byggmaterialhandlare 2022

Vilken byggmaterialhandlare tycker du har utmärkt sig på ett positivt sätt inom hållbarhetsområdet? Nu har du chansen att nominera dem till priset Årets Byggmaterialhandlare 2022.
 
Förra året lanserades priset Årets Byggmaterialhandlare av Byggmaterialhandlarna för att lyfta fram goda exempel och skapa inspiration för andra. 2021 var det XL-Bygg som fick äran och priset Guldtrucken för sitt initiativ XL-Hjälpen.

Nu är det dags att nominera företag (dock ej kedjekontor) eller filialer inom en kedja igen. Årets tema är hållbarhet, och nomineringarna ska uppmärksamma utmärkande positiva initiativ, projekt- eller satsningar inom hållbarhetsområdet, som till exempel utvecklingsprojekt och nytänkande inom transport, energi, deponilösningar eller materialval.

 

Nominera senast den 20 maj  ett företag (ej kedjekontor)  eller filial/ anläggning genom att fylla i formuläret nedan. Fem finalister kommer att presenteras i tidningen ByggMaterial.

Rösta på din favorit i sommar Från och med i juni till och med 31 augusti kommer det att vara möjligt för alla som vill att rösta på den av de fem finalisterna som ska vinna Guldtrucken. Röstningen sker här.

Vad vinner man? Man vinner utöver äran priset Guldtrucken i form av en mässingsstaty som kan pryda arbetsplatsen. Dessutom får man ett eget företagsreportage gjort av tidningen ByggMaterial.

Priset delas ut till ett företag eller filial inom en kedja som är medlem i Byggmaterialhandlarna. Juryn utgörs av Byggmaterialhandlarnas Attraktivitetsråd med hjälp av Hållbarhets- och Digitaliseringsråden.

Vilket företag eller filial vill du nominera till Årets byggmaterialhandlare 2022? *

     

Motivering *

Motiveringen måste innehålla minst 50 och max 100 ord

     

Ladda upp fil (valfritt)

     

Postadress (till nominerat företag) *

     

Ort (nominerat företag) *

     

Ev Meddelande

     

Jag som nominerat heter *

     

Jag som nominerat har följande e-post *

Genom att uppge din epostadress accepterar du att ta del av nyhetsbrev från Byggmaterialhandlarna.

     

Samtycke *

Ta del av Byggmaterialhandlarnas integritetspolicy, https://www.byggmaterialhandlarna.se/om-oss/dataskydd/

     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår