Nominera årets byggmaterialhandlare 2021!

Ett pris för Årets byggmaterialhandlare lanseras i år för att  uppmärksamma en byggmaterialhandel som är ett  föredöme för branschen ur hållbarhets-, digitaliserings- och/ eller attraktivitetsperspektiv. Genom ett pris vill vi lyfta fram goda exempel och skapa inspiration och motivation för andra.  

Priset delas ut till ett företag eller filial inom en kedja som är medlem i Byggmaterialhandlarna. Juryn utgörs av Byggmaterialhandlarnas Attraktivitetsråd med hjälp av Hållbarhets- och Digitaliseringsråden.

 

Kriterier för nominering 

Nomineringarna ska uppmärksamma utmärkande positiva initiativ, projekt- eller satsningar 

  • som främjar byggmaterialhandelns attraktivitet som arbetsplats, t ex employer branding kampanjer, branschpositiv marknadsföring eller
  • inom hållbarhetsområdet, t ex utvecklingsprojekt och nytänkande inom transportlösningar, energilösningar, deponilösningar, materialval eller 
  • inom digitaliseringsområdet, t ex utmaningar som överkommits genom digitalisering på ett innovativt och resultatinriktat sätt.

 

Nominera senast den 31 maj  ett företag eller anläggning genom att fylla i formuläret nedan. Fem nomineringar kommer att presenteras i tidningen ByggMaterial i augusti och vinnaren kommer att presenteras i slutet på september.

 

Rösta på din favorit

Från och med i juni till och med 31 augusti kommer det att vara möjligt för alla som vill att rösta på den av de fem finalisterna som ska vinna Guldtrucken. Röstningen sker här.

 

Vad vinner man?

Man vinner först och främst äran och priset Guldtrucken i form av en staty som kan pryda arbetsplatsen. Dessutom får man ett eget företagsreportage gjort av tidningen ByggMaterial.

 

Nominera årets byggmaterialhandlare 2021!

Vilket företag eller filial vill du nominera till Årets byggmaterialhandlare? *

     

Motivering *

Motivera ditt förslag så tydligt som möjligt. Max 100 ord.

     

Ladda upp en fil (valfritt)

     

Postadress (till nominerat företag) *

     

Ort (nominerat företag) *

     

Ev Meddelande

     

Jag som nominerat heter *

     

Jag som nominerat har följande e-post *

Genom att uppge din epostadress accepterar du att ta del av nyhetsbrev från Byggmaterialhandlarna.

     

Samtycke *

Ta del av Byggmaterialhandlarnas integritetspolicy, https://www.byggmaterialhandlarna.se/om-oss/dataskydd/

     
+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår