2022-02-18

Vi fortsätter med utbildning i ABM 07

Byggmaterialhandlarna fortsätter med utbildning i ABM 07, Allmänna bestämmelser för köp av varor i yrkesmässig byggverksamhet. Kursen var så populär att vi nu erbjuder en utbildningsomgång till i mars. Anmäl dig nedan

Syftet med utbildningen är att du ska kunna förbättra arbetet att reglera skadestånd, viten och att hantera reklamationer. Målsättningen är att minska och begränsa goodwilllösningarna och därmed förbättra lönsamheten. 

Målgrupp: Säljare och inköpare inom byggmaterialhandeln. Även filialchefer eller motsvarande har nytta av utbildningen. Inga förkunskaper krävs.

Omfattning: Utbildningen består av en elearning, dvs en förinspelad föreläsning med genomgång av alla punkter i ABM 07 och tre seminarier på distans (digitalt). Vid seminarierna som hålls i realtid tas frågor upp från en bygghandlares vardag som de flesta känner igen sig i. Alla seminarier spelas in så att kursdeltagaren ska kunna gå tillbaka och repetera.

Kurslitteratur: Inspelad föreläsning med genomgång av alla punkter i ABM samt Lathund ABM i pdf format. 

Seminarier (digitalt) - alla tre tillfällen ingår
Nr 1 Tisdagen den 8 mars kl 10-12 
Nr 2 Tisdagen den 15 mars kl 10-12 
Nr 3 Tisdagen den 22 mars kl 10-12 

Kursledare: Sten Folkesson, jurist, Nubit AB.

Kursavgift: Avgiften för handeln för hela kursen med elearning och seminarier är 3 995 kronor per person. Deltar fler än två personer från ett företag reduceras priset till 3 495 kr per person exkl moms.  

Avgiften för associerade medlemmar, dvs leverantörer, är 4 495 kronor per person. Fakturering sker efter första seminarietillfället.

Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person på samma företag. Vid avbokning senare än en vecka innan utbildningstillfället eller om ni uteblir så debiteras full avgift. 

Du kommer att få tillgång till allt utbildningsmaterial i ett separat mail från företaget Nubit som genomför utbildningen så fort du har anmält dig till kursen.

Övrigt: För att kursen skall genomföras krävs minst tio anmälda deltagare senast veckan innan kursen genomförs. Vid eventuellt inställd kurs meddelas ni senast veckan innan aktuellt kursdatum.

Har du frågor?
Har du frågor om utbildningen kontakta Monica Björk, monica@byggmaterialhandlarna.se 
Har du frågor om innehållet kontakta Sten Folkesson, sten@nubit.se

Anmäl dig här  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår