2022-06-08

Ny inspirationsfilm om att arbeta i byggmaterialhandeln

Byggmaterialhandlarna har tagit fram en kort film om hur det är att jobba i byggmaterialhandeln som kommer att visas i de flesta grundskolor runt om i landet i höst.

Byggmaterialhandlarna deltar i Framtidståget, en satsning från Information Arbetsmarknad AB som ger inspiration till elever i årskurs 9 om var det finns goda chanser till jobb.

Stockholms Trävaruhandelsförening sponsrar filmen som en del i deras verksamhet att skapa branschnytta. I år föll deras sponsringssatsning på Byggmaterialhandlarnas medverkan i Framtidståget som är en del av Framtidsvalet.

- Byggmaterialhandeln är en fantastisk bransch att jobba i med massor av möjligheter. Att skapa en kort film där vi kan upplysa unga som ska in på arbetsmarknaden om detta är ett väldigt bra projekt som vi med glädje sponsrar, säger Johan Rosendahl, ordförande för Stockholms Trävaruhandelsförening.

- Vi är väldigt glada och tacksamma att Stockholms Trävaruhandelsförening väljer att sponsra detta projekt som är en del av vårt återkommande arbete med att skapa attraktionskraft för vår bransch, säger Monica Björk vd på Byggmaterialhandlarna.

Titta på filmen här

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår